Followers

Thursday, December 29, 2011

Birthday & Anniversary

~congrats to mama ngn abah~

23 disember aritu bersamaan hari jumaat yg mulia.. mmg tarikh best r.. mama nye birthday.. and my parent 23 years anniversary diorg berkahwin, alahai sweet lak ai.hihi.. mesti tahun ni penuh makne kat diorang.. nk wat anniversary same ngn tarikh diorang gak la~heheWink

cerite my birthday yg lepas plak..29 september..

alhamdulillah, salah satu impian dan permintaan mase baru sampai mesir - nak celebrate birthday tiap tahun mule dari tahun lepas,kat negare lain2 -

termakbul gak..org kate mesir ni bumi berkat..doa pape sume makbul..and so far,alhamdulillah,sume yg aku mntak mase kat mesir makbul.. mmg mcm ajaib r.huhu.. den sendiri rase mcm xleh caye.. tapi ape yg penting yakin..

here are some shots mase 29 september aritu


makan ngn mmbr2 mesir yg ade kat uk ngn sorg mmbr brunei (dia amek gmbr)

minum2teh (mengeteh) ngn mmbr student uk kat kedai arab
malam besday tu kebetulan ade jamuan2sikit kat malaysian hall, so aku perasanla konon tu besday party aku.hahahaha

xketinggalan group trip cik embong yang menjelajah london dan paris

long cakap "arini besday die"..nasib xkuat, kalo x,segan aku.haha


ni plak mase kat umah bangbil..main ps3 pastu celebrate besday ngn piza je (ni lepas makan malam kat malaysian hall) kek mahal gile kot, xmampu nak bli..huu~ 


~tak lupe pagi 29 tu, 
dari pagi sampai petang g shopping -beli hadiah diri sendiri- haha..tapi enjoy r, sbb mase tu berduit.. dapat gak r beberape jaket, kasut, tshirt, kemeja (antaranye but ngn jaket kulit kat gmbr sebelah tu, syg gile ngn baju ngn jaket tu.hehe) ..pergh,mmg hampir puas ati r shoping mase tu.haha.. tapi yela, walaupon mcm2,tapi bli hadiah sndri,hmm,xenjoy sgtla snanye.hehe.. 

tahun lepas kat mesir, tahun ni kat uk, insyaallah tahun depan celebrate birthday kat malaysia ..

 harap tahun depan lebih bermakne mase besday tu t.hehe LaughingWinkCool









rindu malaysia~<3

5 comments:

لين Si Pipi Merah said...

‎"keredhaan Allah terletak kpd keredhaan ibu bapa.."
:)
smoga Allah redha ..serta mjdkan sahabat ana yg baek ini seorg yg paling beruntung&bersyukur kerna memiliki umi dan abi... ♥

anilza said...

woahh...seronok nya

FirdausRock said...

amin..time kasih lin..

anilza..seronokla gak..tapi kalo kat malaysia mesti lagi best~

Qatrunnada said...

ya.... sudah pastinya tahun depan lebih bermakna... insyaallah.. amiiinnnn.. heee (^_^)!!

FirdausRock said...

moge2la..insyaallah..amin2.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...