Followers

Thursday, May 3, 2012

Si A Si A


B sangat admire gila kat A

B diamkan diri, simpan semuanya diam2, dan merasakan rasa tu tak benar walaupon dalam masa sama B selalu perhatikan A dari jauh (bunyi mcm scary stalker pulak)
ditakdirkan B kena berpindah jauh dengan A

B tetap diamkan diri, simpan semuanya diam2, tapi last2 B pasang "spy" yang dekat ngn A, kadang sampai maklumat macam ada tanda positif A mungkin ok, tapi kadang2 tetap datang maklumat macam tanda negatif A mungkin xnak dia

stop dengan spying, kata B

B pon masih diamkan diri, simpan semuanya diam2 (walaupon snanye kegiatan spy B dah kantoi.hehe)
tapi B xyakin ape dia rasa tu benar a.k.a betul2 serius (walaupon perangai dia dah mcm stalker kat si A) dan mungkin jugak B sebenarnya risau A x terima

Somehow B rasa nak cuba luahkan kat A

B tetap diamkan diri, simpan semuanya diam2, konon nak tunggu timing sesuai, baru bagitau A terus terang untuk terus "serius"

Dan akhirnya B terus diamkan diri jugak, sebab something happen, dan B rasa B dah "get over it" pasal A..
B jumpa orang lain..tapi B selalu rasa mcm hati dia macam tak best..tapi B malas nak serius pikir pasal A lagi sebab B rasa dah terlambat, B tetap cari lain..

tapi B sendiri tau, setiap kali B ternampak gambar A kat mana2, mesti B termenung
_______________________

saya risau gak dengar, yela, xnk la nasib sama macam B..
bila saya dengar cerite si B ni, saya rasa B ni mesti sebenarnya menyesal sangat2 tapi malu nak cakap dan malu nak patah balik..apela nasib...jangan contohi B ni..dah puas orang nasihat dia, dia sendiri xnak dengar

Jangan menangguh2 ,dan jangan sekali-kali takut mencuba atau taknak ambil risiko,
semua benda mesti ada risiko tersendirikan?apelah~

Bak nasihat yg pernah sampai ke telinga ni
~Life ni mesti ade susah, kalau semua senang, tu bukan Life~
________________________



9 comments:

لين Si Pipi Merah said...

motifnya ?? terus terang jek kan... lagi..tak tahu dahhh... moga bahagia buat si A si B dan sampai Z...kbai

Annisa said...

Ha!! si B ni si penulis ye?? jeng.. jeng.. jeng..

FirdausRock said...

eh2,ade plak cmtu~

Annisa said...

ada kut.. mana la tau kan?? keke

Raja Ellysya Noor said...

if u never ask,the answer is always NO.hoho :D

FirdausRock said...

betol tu~

tyQazain said...

si a b c dab d ... huhuhu

Qatrunnada said...

errrr.... curious^^ lalala

FirdausRock said...

mcm2la kan~hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...