Followers

Monday, April 16, 2012

Rambut Budak Sekolah


"ape potong camtu, pergi kedai balik, suruh Pakcik Usop betulkan" 


(pakcik usop-pakcik yang tolong potong rambut kteorang adik bradik dari kecik, sampai besar..kedai dia depan sekolah petra seremban)

Masa sekolah dulu, kalau potong rambut, mesti ikut peraturan sekolah (mama ngan abah yg suruh)

Pendek dan kemas.. orang panggil "rambut budak sekolah"

Kalau tak, mesti kene marah..Pakcik Usop plak,dah faham sangat mama ngn abah mesti marah kteorang kalau tak potong elok2, so setiap kali kteorang gunting rambut, mintakla nak style camne2pon, Pakcik Usop cakap "okey2" tapi ending nya, jadi style "rambut budak sekolah" jugak Cry

Sebab tu sepanjang sekolah dulu, same je rambut den ni.haha.. (rambut aku memang takleh nak style2pon, terutama kalau pendek)

Tapi bile dah jauh, mesti nak buat something yang biasa mama atau abah marah (yela, kat sini takde sape nak marah).. bile dah buat, rasa tak best pulak tak kena marah..

Takpela, insyaallah tak lama lagi nak balik dah..moga dipermudahkan urusan terutama exams.amin Laughing










note : rambut aku memang tak sesuai panjang..dan tiada alat rebonding terlibat dalam proses ni.. xnk rebonding dah mcm dulu, sangat2 tak sesuai..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...