Followers

Friday, July 22, 2011

1000


Akhirnya...1000 viewers...

Time kasih byk2pade yg membace dan mem-view blog ni.. :)


Walaupon bagi separuh org, mungkin takde maknepon viewer ni, yg penting follower kne banyak..
tp for me, kurang2 adela jugak org view blog ni, walaupon tak follow..hihi
xjangkepon mase awal start BoX ni, akan ade org tgk blog ni,pe tah lagi nak bace.. tp tuptap tuptap, tgk2 dah seribu viewers..

Jangkaan asal, mggu lps dah 1000viewers, tp sbb entry last aritu, terlalu boring dan simple, tu yg xde org nk bace tu.hahaha..
Minggu lps agak byk rintangan ckt..examla,kelasla,panas,mood,semangat,inspirasi pon xde..tp xpela, 1000viewers in 3weeks, not bad la kot..

Papepon, setelah memerah-perah idea yg ade, soon akan ade beberape segmen khas(mcmxsesuai je),sng crite tambahan la kot kat BoX ni.. tunggu jela k..Smile

2 comments:

لين Si Pipi Merah said...

bittaufiq wannajah..all the best..:)

FirdausRock said...

time kasih..u too :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...