Followers

Thursday, July 7, 2011

NewChat.. Old Chat.. VideoCall..

 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
   Memangla best ckt skg bile new fb chat dapat video call, tapi masalah pulak timbul bile yg on9 beratus2, berpuluh2, bile tekan chat box, yg ade cume skt je dan tak boleh nak scrolldown..  so by far, ade jumpe satu care ni, yg membolehkan kite pakai facebook chat yg lame..tekan link untuk gune chat mcm chat lame ->

FACEBOOK CHAT POPOUT

Link ni membolehkan kite nk pakai facebook format lame balik dan paling utama dapat scrolldown mmbr2 yang ade...cume bezanye die akan menggunakan Full Page untuk chat..and its not permanent


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Jugak kepade yang nak install video chat
FACEBOOK VIDEO CALL

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
nk tukar terus mcm yg lame?
ade bbrape care yg baru jumpe kat blog2tenet..


dah try.. its true...mmg jadi r..

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
ade 2 cara utk pengguna Google Chrome

1. bukak link ni ->: LINK pastu install

2. cara kedua bukak link ni ->: LINK pastu click install

 pastu install popup akan kuar, pastu tekan install lagi skali

then restart browser atau facebook..kalo xdpt jugak..clear cache..dan kalo xnk, leh remove extension..

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
ade 2care jugak utk pengguna Mozilla Firefox :

1.tekan link ni-> LINK then install dan restart browser


2. install greasemonkey..tekan link ni kalo nak install greasemonkey ->: LINK


pastu tekan add to firefox lagi kalo kuar mcm gmbr bwh


pastu install script page kat link ni: LINK
 

care ni lebih kurang same macam google chrome jugak..
kalo xdapat, restart browser dan clear cache..

kalo ade ape2prob dengan link..sile bagitau

1 comment:

ZahirulNukman said...

tq bro... ni yang sey tongah carik ni.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...